BREAKING NEWS

Lumea văzută prin teleobiectiv. Şcolari chinezi „Periculoşi”

O fetiţă îşi conduce colegii de clasă, dansând pe ritmul piesei „Dangerous” a lui Michael Jackson. Cei 725 de elevi ai şcolii primare din Wushan imită mişcările celebrului popstar din clipul Dangerous, în timpul recreaţiilor, ca substitut al plicticoaselor „exerciţii fizice”.

 

CHINA
O fetiţă îşi conduce colegii de clasă, dansând pe ritmul piesei „Dangerous” a lui Michael Jackson
Sursa: REUTERS/Stringer

CHINA. Zeci de copii sunt atenţi la reproducerea cât mai fidelă a dansului lui Michael Jackson din „Dangerous”. Foto: REUTERS/Stringer

CHINA. Gestul salutului cu pălăria din „Dangeous”, unul din elementele de coregrafie preferate de elevi. Foto: REUTERS/Stringer

O cască cu Swarovski, purtată de Michael Jackson, scoasă la vânzare pentru 18.000 de dolari

Mai mult: O cască cu Swarovski, purtată de Michael Jackson, scoasă la vânzare pentru 18.000 de dolari – Vedete de la ei | Libertatea.ro

O cască de jocheu, decorată cu cristale Swarovski, care a aparţinut regelui muzicii pop, va fi scoasă la licitaţie, iar suma de plecrae pentru aceasta va fi de 18.000 de dolari.

Casca a fost purtată de Michael Jackson în turneul lui mondial din 1981, „Triumph”, în timpul unei secvenşe dintr-un cântec. Cu toate acestea, pălăria de jocheu a fost creată special pentru el şi poartă chiar numele lui în interior. Casca, care va avea un preţ de pornire de 18.000 de dolari, vine împreună cu un certificat de autenticitate, precum şi a unor instrucţiuni despre cum trebuie purtată şi a unor avertismente detaliate despre călărie.

Organizatorii licitaţiei, care speră să obţină peste 22.000 de dolari, avertizează că pălăria prezintă câteva semne de uzură, cum ar fi lipsa unor pietre, dar în rest se prezintă în stare foarte bună.

Mai mult: O cască cu Swarovski, purtată de Michael Jackson, scoasă la vânzare pentru 18.000 de dolari – Vedete de la ei | Libertatea.ro

VIDEO Liz Taylor a fost inmormantata in acelasi cimitir cu Michael Jackson

Elizabeth Taylor a fost inmormantata, joi dupa-amiaza, la doar o zi dupa decesul sau, intr-un cadru foarte restrans, intr-un cimitir de la marginea orasului Los Angeles, unde este inmormantat si Michael Jackson, prietenul sau de foarte multi ani, scrie presa internationala. 

Televiziunile americane au aratat imagini cu un lung sir de limuzine negre care intra in celebrul cimitir Forest Lawn din Glendale. Dar acestea suntsingurele imagini care au putut fi luate de la procesiunea strict confidentiala. Jurnalistii si fotografii au fost tinuti departe de intrarea in cimitir.

Un purtator de cuvant al politiei a explicat rapiditatea cu care au fost organizate funeraliile prin faptul ca actrita s-a convertit la iudaism.

Site-ul TMZ, specializat in stiri despre vedete, a publicat certificatul de decesal actritei si a spus ca isi dorea sa se odihneasca la Forest Lawn.

Liz Taylor a murit
miercuri, la Los Angeles, la varsta de 79 de ani. Ea fusese spitalizata acum sase saptamani din cauza unor insuficiente cardiace si pulmonare, probleme de sanatate cu care s-a confruntat in ultimii zece ani. Pentru multi martori, actrita nu si-a revenit niciodata cu adevarat de la moartea lui Michael Jackson.

„El va fi pentru totdeauna in inima mea, dar nu este suficient. Viata mea este acum atat de goala”, declarase ea la moartea cantaretului, catalogand prietenia lor „cea mai pura iubire”, pe care ea a cunoscut-o.

Prietenia lor a inceput in anii ’80. In ciuda diferentei de varsta, 27 de ani, au fost vazuti impreuna la o multime la evenimente organizate de catre Liz Taylor pentru lupta impotriva SIDA sau pe covorul rosu la Hollywood. Legenda mai spune ca actrita a fost prima care l-a numit pe Michael Jackson „King of Pop”.

Ea a fost, de asemenea, unul dintre principalii sustinatori ai lui Michael, atunci cand acesta a fost acuzat de pedofilie.

In semn de doliu, toate teatrele de pe Broadway din New York au decis sa stinga luminile de pe fatada lor pentru un minut, vineri seara la ora 20:00.

Michael Jackson întâmpină fanii echipei Fulham

Preşedintele clubului englez, multimiliardarul Mohammed Al Fayed, a hotărât să onoreze memoria Regelui muzicii pop ridicându-i o statuie în faţa stadionului.

Michael Jackson / Foto: financialdad.comŞefii clubului londonezFulham FC – cel mai vechi club de fotbal profesionist din Londra – vor dezveli statuia lui Michael Jackson, amplasată în faţa stadionuluiCraven Cottage. Ceremonia de dezvelire va avea loc pe 3 aprilie, înaintea meciului de Premier League cu Blackpool.

www.nme.com citează surse din conducerea clubului atunci când motivează apariţia monumentului prin legătura de foarte strânsă prietenie dintre preşedintele clubului şi legenda pop. Mohammed Al Fayed ar fi vrut să aşeze monumentul dedicat lui Michael Jackson în faţa magazinuluiHarrods, al cărui proprietar a fost până nu demult. După ce a vândut magazinul, în mai anul trecut, multimiliardarul a decis ca statuia să fie amplasată în faţa stadionul Craven Cottage.

Michael Jackson a fost o adevărată legendă” spune Al Fayed, „a fost prietenul meu, un om cu care am împărţit multe amintiri fericite şi care a murit într-un mod tragic, mult înainte de vreme”. Şi a adăugat: „ Michael ne-a lăsat o moştenire muzicală uluitoare, de la talentul precoce până la candoarea şi momentele de virtuozitate scenică irepetabilă. Sper ca fanii lui Michael, de oriunde ar fi, să vină să vadă această statuie”.

Album Michael Jackson post-mortem: Videoclipul „Hollywood Tonight“ a fost lansat

Videoclipul celui de-al doilea single de pe albumul post mortem al lui Michael Jackson a fost lansat pe piaţă. 

Melodia se numeşte „Hollywood Tonight” , iar producătorii albumului spun că e inspirată din viaţa unui personaj real. Ei au refuzat însă, să precizeze despre cine e vorba.

Clipul prezintă povestea unei tinere, care reuşeşte să devină celebră la Hollywood, după ani întregi de eforturi.

Producătorii se aşteaptă ca filmuleţul să aibă un succes nebun la public.

http://videonews.antena3.ro/jwplayer/player.swf

Michael Jackson se temea că va ajunge să lucreze la McDonald’s

Michael Jackson / Foto: Hepta


Regretatul Michael Jackson era îngrozit de faptul că ar putea ajunge să lucreze la McDonald’s dacă şi-ar fi anulat cele 50 de concerte pe care trebuia să le susţină la O2 Arena din Londra.

„Era speriat că organizatorii i-ar fi putut lua totul. Spunea că va fi nevoit să lucreze la McDonald’s dacă nu va susţine acele spectacole”, a declarat Karen Faye, cea care a fost stilista lui Michael 25 de ani, conform The Sun.

Michael Jackson a murit în 2009, cu câteva săptămâni înainte de a a susţine concertele de la Londra.

Conspiraţii celebre la moartea vedetelor

Moartea controversată a persoanelor publice suscită de obicei tot felul de interpretări. Iată câteva teorii ale conspiraţiei legate de decese celebre.

 Dumitru Tinu – accident de circulaţie sau crimă?

Controversa legată de motivul morţii lui Dumitru Tinu revine în actualitate, după ce o clarvăzătoare din Spania a declarat că moartea jurnalistului a fost provocată de cineva care i-a stricat sistemul de frânare al maşinii.

Această părere confirmă spusele lui Andrei Iucinu, fiul jurnalistului, care a cerut cu ceva timp în urmă deshumarea cadavrului pentru o nouă expertiză medicolegală.

Tânărul a susţinut că Dumitru Tinu ar fi fost omorât în altă parte, iar cadavrul ar fi fost aşezat în maşină, pe marginea drumului, pentru a se înscena un accident. Printre argumentele lui s-au numărat lipsa cioburilor de pe hainele bărbatului şi poziţia cadavrului, care nu coincidea cu felul cum a fost lovită maşina.

Mădălina Manole – sinucidere sau crimă?

Deşi concluzia anchetatorilor a fost aceea că Mădălina Manole s-a sinucis, există şi acum suspiciunea că ea a fost omorâtă.
Fanii, prietenii şi părinţii artistei sunt convinşi că o femeie tânără, frumoasă, aparent fericită nu avea de ce să se sinucidă, mai ales că bebeluşul ei ar fi fost un motiv suficient pentru a vrea să trăiască, orice probleme ar fi avut.

Apropiaţii au mai vorbit şi despre lovitura la cap a artistei, prea puternică pentru a fi fost provocată de căderea din picioare.

Şi în acest caz, bănuielile familiei au fost întărite de o prezicătoare care a declarat că existau unele probleme în căsnicia Mădălinei şi că soţul ar fi avut motive să o ucidă.
David Carradine – accident sau asasini ninja?

 Conform documentelor oficiale, actorul de 72 de ani ar fi murit în urma unei asfixieri accidentale. Se pare că el avea preferinte sexuale mai ciudate – lucru confirmat de două din fostele soţii – iar în ziua morţii lucrurile i-au scăpat de sub control.
O altă fostă soţie nu a fost de acord cu această variantă şi în urma investigaţiilor desfăşurate pe cont propriu a susţinut că actorul a fost ucis de nişte asasini kung fu care se temeau că el le-ar fi putut deconspira secretele.


Michael Jackson – supradoză acidentală, crimă sau înscenare?

Oficial, Michael Jackson a murit în urma unui stop cardiac provocat de un cocktail periculos de medicamente. Dar era imposibil ca o moarte atât de neaşteptată a unei mari vedete să nu provoace controverse.
Unii au susţinut că medicul personal al artistului i-ar fi prescris combinaţii periculoase de medicamente, făcându-se vinovat de malpraxis.
Alţii au mers chiar mai departe, susţinând că Michael Jackson a fost omorât de familie, pentru simplul fapt că valora mai mult mort decât viu. Şi adevărul este că după moartea cântăreţului vânzările albumelor sale au explodat.
Dar cea mai ciudată teorie este cea conform căreia Michael Jackson şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de ochiul critic al presei de scandal şi de falimentul iminent.

Marilyn Monroe – supradoză accidentală sau conspiraţie la nivel înalt?

Moartea divei a fost pusă pe seama unei supradoze accidentale cu somnifere, antidepresive şi alte medicamente puternice. Totuşi, presa a vorbit mult timp despre o conspiraţie la nivel înalt legată de aventura actriţei cu preşedintele Kennedy şi cu fratele lui.
Unii au dat vina pe serviciile secrete americane care ar fi omorât-o findcă era gata să dezvaluie toate detaliile aventurii ei cu fraţii Kennedy. Alţi jurnalişti au vorbit despre implicarea unor grupări mafiote, îngrijorate de ceea ce ştia diva în legătură cu implicarea familiei Kennedy în crima organizată.

Controversele au fost sporite de comportamentul suspect al menajerei şi psihiatrului care ar fi anunţat poliţia la multe ore de la descoperirea cadavrului.
Elvis Presley – şi-a înscenat moartea?

Cântăreţul avea probleme cu dependenţa de medicamente, iar rapoartele oficiale au arătat că în sângele lui se aflau 14 tipuri diferite de substanţe tranchilizante şi somnifere.
Medicul lui Elvis Presley şi-a pierdut dreptul de liberă practică după ce s-a constatat că în ultimul an de viaţă îi prescrisese mult prea multe pastile.

Chiar şi aşa, mulţi fani au fost convinşi că Elvis şi-a înscenat moartea pentru a vinde mai multe albume, apoi s-a retras într-un loc pustiu.
De-a lungul anilor, sute de persoane au declarat că l-au văzut pe artist în diferite colţuri ale lumii.

VIDEO „Fratele” lui Michael Jackson este şofer! Vezi aici ce bine îl imită un taximetrist brazilian pe Jackson

Un taximetrist brazilian este noua senzaţie de pe net şi uimeşte lumea prin maniera lui originală de a-l imita pe Michael Jackson.

Taximetristul a fost filmat de un client în timp ce cânta „Billie Jean” şi videoclipul a fost postat pe YouTube.

Vocea şoferului seamănă incredibil de bine cu cea a megastarului, astfel că dacă nu ai vedea cine cântă ai putea să crezi că este chiar Michael.

Elevii liceului Alimentar au ales sa hoinareasca “Hai-hui prin lume!”

Elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava au surprins într-un mod plăcut publicul, vineri 12 noiembrie, în cadrul Balului Bobocilor care s-a desfăşurat pe scena Casei de Cultură, oferind un spectacol plin de culoare, energie şi diversitate, pornind chiar de la tema serii: “Hai-hui prin lume!”.

Astfel, cele 10 perechi de boboci, proaspăt întoarse de pe meleaguri străine, au pregătit publicului câte o demonstraţie, fie printr-un dans tradiţional, fie prin câteva cuvinte însuşite în limba mamă a ţării în care au călătorit, purtând vestimentaţii tadiţionale din Scoţia, Spania, România, Texas, Egipt, Hawai, Arabia Saudită, India, Mexic şi Ţinutul Groenlanda.

Pentru a da veridicitate voiajului, tot în cadrul probei „Impresii de călătorie” bobocii au trebuit să răspundă pe rând la câte o întrebare legată de ţara pe care au vizitat-o, privind tradiţiile locuitorilor, poziţionarea geografică, sau care sunt vecinii ţării în cauză.

Spectacolul a fost plin de ritm şi energie, la numerele prezentate de-a lungul serii participând deopotrivă şi foşti elevi ai Colegiului Alimentar.

Atracţia serii a fost dată de un puşti pe nume Andrei Mădălin Negrea, deosebit de talentat, care a impresionat plăcut publicul printr-un număr în care l-a imitat extraordinar pe regretatul Michael Jackson.

„Moonwalker”, colectia de scurtmetraje realizate de Michael Jackson, apare la cinema

„Moonwalker”, o serie de scurtmetraje realizate de regretatul Michael Jackson in 1988, va fi proiectata de un cinematograf din SUA.

"Moonwalker", colectia de scurtmetraje realizate de Michael Jackson, apare la cinema

Colectia de scurtmetraje „Moonwalker” nu a fost dezvaluita fanilor niciodata, dar acest lucru este pe cale sa se schimbe.

Un cinematograf din Los Angeles a acceptat sa difuzeze, intr-o singura seara, filmele realizate de Michael Jackson in 1988, si este in cautarea posterului potrivit pentru promovarea acestora.

Cei de la Arclight Cinemas din Hollywood au luat decizia dupa ce fanii lui Michael au invadat pagina de Facebook a cinematografului pentru a lansa provocarea.

Potrivit unor surse, scurtmetrajele din colectia „Moonwalker” nu au fost lansate pana acum pentru ca negocierile cu distribuitorii de filme au fost in defavoarea proiectului.

Printre altele, „Moonwalker” include 25 de minute de filmari pentru clipul „Smooth Criminal” , in care apare si actorul Joe Pesci.

OP Forbes: Cele mai scumpe resedinte scoase la vanzare de vedetele americane

Forbes a realizat un top al celor mai scumpe resedinte scoase la vanzare in SUA de catre vedete sau mostenitori, printre care se numara „castelul francez” din Holmby Hills in care a murit Michael Jackson si domeniul de 150 milioane de dolari al vaduvei producatorului de televiziune Aaron Spelling, informeaza Mediafax.

Celebritatile sunt foarte pretentioase cand vine vorba de locuinta, considerand drept necesitati sala de cinema, spatiile de recreere, salile de fitness bine echipate si sistemele complexe de securitate. De asemenea, vedetele cauta resedinte in cele mai izolate locatii, ferite de ochii curiosilor.

Proprietatile scoase la vanzare de vedete precum Ricky Martin, Dr. Phil sau Anjelica Huston par fortarete ascunse in cartiere exclusiviste, multe in Beverly Hills, unde timpul mediu de reactie al politiei la un apel este de 3 minute.

Cea mai scumpa proprietate scoasa pe piata in prezent in America este resedinta lui Candy Spelling, vaduva lui Aaron Spelling, de vanzare pentru 150 milioane de dolari. Proprietatea de doua hectare cuprinde o oranjerie, un conac de 5.200 de metri patrati si numeroase spatii de distractie, precum doua piste de bowling, un club de biliard si o sala de jocuri video. Cine nu are cele 150 milioane de dolari se poate muta in luxoasa locuinta platind ipoteca de 882.000 de dolari pe luna.

Fosta vila a lui Nicholas Cage, din Newport Beach, California, este listata pentru 31,75 milioane de dolari si se afla in apropierea unei resedinte in care a locuit actorul John Wayne.

Resedinta lui Michael Jackson din Holmby Hills, similara unui castel francez, este scoasa la vanzare pentru 23,5 milioane de dolari si include toate facilitatile de lux pe care le-ar putea visa o vedeta si da senzatia de intimitate desavarsita. Conacul are spa, sala de cinema si lift. Decesul prematur al regelui pop in propriul castel este singurul dezavantaj care ar putea descuraja cumparatorii superstitiosi.

In amintirea legendei pop:

parfumurile Michael Jackson

In amintirea legendei pop: parfumurile Michael Jackson 

In amintirea legendei pop: parfumurile Michael Jackson

Joe Jackson, tatal regelui pop, este pe cale sa lanseze o colectie de parfumuri dedicata fiului sau. Acesta a batut deja pama cu o companie frantuzeasca de parfumuri pentru a crea variante masculine si feminine inspirate de plantele pe care Michael le-a cultivat, in ultimii ani de viata, la resedinta sa, Neverland.

De anul trecut, din decembrie, de cand contractul a fost semnat, parfumurile au intrat deja in productie si urmeaza a fi lansate in Statele Unite, pana in luna Martie. O parte din banii obtinuti din vanzarea lor va merge la fundatiile caritabile pe care le sustinea megastarul cand inca se mai afla in viata.

Două parfumuri în memoria lui Michael Jackson vor fi lansate în luna martie

Francezul Franck Rouas, un antrenor de tenis pentru starurile de la Hollywood, a semnat un contract cu tatăl cântăreţului Michael Jackson pentru a crea o gamă de parfumuri în memoria „regelui muzicii pop”, decedat în iunie 2009, informează AFP, citat de Mediafax.

Inspirate de parfumul plantelor care cresc la Neverland, celebra fermă californiană ce i-a aparţinut megastarului, parfumurile „Jackson’s Tribute” (pentru bărbaţi) şi „Jackson’s Legend” (pentru femei) vor fi lansate, Las Vegas, pe 7 martie.

Contractul a fost semnat de Franck Rouas, în vârstă de 38 de ani, cu Joe Jackson, pe 2 decembrie, la Encino, reşedinţa familiei Jackson. Informaţia a fost confirmată şi de Michael Jackson Estate, fondul care administrează averea starului, care a precizat însă că nu este parte semnatară a acestui contract.

„Împreună cu Joe Jackson, suntem parteneri

cu drepturi egale în ceea ce priveşte vânzările mondiale, drepturile de televiziune şi încasările din publicitate. O parte din încasări vor fi donate fundaţiilor de caritate înfiinţate de Michael Jackson”, a declarat directorul companiei Julian Rouas Paris, o mică fabrică de parfumuri, pe care Franck Rouas a înfiinţat-o la Las Vegas, în parteneriat cu un laborator din apropiere de oraşul Grasse din sud-estul Franţei, renumit pentru parfumurile sale.

Franck Rouas intenţionează să profite de acest succes neaşteptat şi a declarat că a fost contactat de starleta Lindsay Lohan, recent eliberată din închisoare, care i-a comandat un parfum, al cărui nume va fi „Freedom”.

Medicul Conrad Murray a vorbit la telefon 90 de minute în timp ce Michael Jackson intrase în agonie
8 Ianuarie 2011

Medicul Conrad Murray a vorbit la telefon aproape 90 de minute în dimineaţa de 25 iunie 2009, inclusiv cu o animatoare dintr-un bar, în timp ce megastarul agoniza în camera alăturată, în urma unei supradoze de medicamente

, a declarat un martor, vineri, în faţa tribunalului din Los Angeles, potrivit Mediafax.

In cea de-a patra zi de audieri preliminare, menite să stabilească dacă există suficiente probe pentru demararea unui proces împotriva lui Conrad Murray, ultimul doctor personal al lui Michael Jackson, acuzat de omor prin imprudenţă, inspectorul Dan Myers de la Poliţia din Los Angeles (LAPD) a confirmat în faţa Curţii Superioare din Los Angeles faptul că medicul starului a iniţiat şi primit 11 apeluri telefonice între orele 7.01 şi 11.51, în dimineaţa morţii cântăreţului.

Potrivit avocaţilor acuzării, medicul

Conrad Murray i-a administrat cântăreţului Michael Jackson doza fatală de propofol – un anestezic puternic pe care megastarul îl folosea pe post de somnifer şi care i-a cauzat moartea – între orele 10.40 şi 11.00.

Dan Myers susţine că medicul Conrad Murray a vorbit la telefon timp de 32 de minute în acea dimineaţă cu o persoană din cabinetul său medical din Las Vegas.

Totodată, o animatoare care lucrează într-un bar a fost chemată să depună mărturie. Se pare că ea discuta la telefon cu medicul Murray chiar în momentul în care acesta şi-a dat seama că Michael Jackson are probleme. Sade Anding susţine că l-a cunoscut pe Conrad Murray într-un restaurant din Texas, unde au făcut schimb de numere de telefon, iar medicul american a sunat-o în dimineaţa zilei de 25 iunie 2009.

„Mi-a spus că se simte bine”, a declarat Sade Anding, precizând că ea l-a întrerupt pe medic şi a început să-i povestească ceva, după care şi-a dat seama că medicul nu se mai afla la telefon, la aproximativ cinci minute de la începerea conversaţiei.

„Am auzit zgomote, acolo era multă agitaţie, cineva tuşea şi am auzit câteva cuvinte care nu erau foarte clare”, a adăugat Sade Anding, care nu a putut să afirme cu certitudine că vocea pe care a auzit-o în receptor aparţinea medicului Murray.

Sade Anding a rămas la telefon pentru alte cinci minute. „Îmi amintesc că spuneam: «Alo, alo? Eşti acolo?»”, a declarat ea. În cele din urmă, animatoarea de bar a închis, apoi l-a sunat imediat pe medic şi i-a trimis câteva mesaje pe mobil, însă nu a primit niciun răspuns de la acesta.

Tot vineri, o inspectoare de la Institutul de medicină legală din Los Angeles a fost chemată la bară şi a declarat că a găsit 12 flacoane de propofol în locuinţa ocupată de Michael Jackson, după moartea cântăreţului. Elissa Fleak a declarat că a descoperit mai întâi un flacon de propofol, gol, pe covor, în apropiere de patul „regelui muzicii pop”, la puţin timp după decesul acestuia.

La cererea poliţiei, ea s-a întors în reşedinţa starului după patru zile şi a găsit într-o debara alte 11 recipiente de propofol, dintre care unele erau deja deschise, şi foarte multe alte medicamente.

Procuratura din Los Angeles este de părere că medicul Conrad Murray „şi-a abandonat pacientul” după ce i-a administrat propofol şi consideră că îngrijirile medicale administrate cântăreţului american sunt „foarte departe de standardele impuse”.

Mai mulţi martori, printre care câţiva medici de la spitalul unde decesul megastarului a fost constatat, au declarat că medicul Murray nu i-a informat niciodată în legătură cu faptul că pacientului său i se administra cu regularitate anestezicul propofol.

Audierile preliminare, care au început marţi, vor dura aproximativ încă o săptămână. Audierile preliminarii sunt în principiu foarte tehnice şi doar unul sau doi martori sunt chemaţi în general la bară. Însă „cazul Michael Jackson”, la fel de neobişnuit precum a fost şi „regele muzicii pop”, cere de la sine o procedură judiciară pe măsura emoţiei cauzate de decesul cântăreţului. Potrivit Los Angeles Times, nu mai puţin de 35 de martori vor fi convocaţi de cele două tabere. Astfel, timp de două săptămâni vor defila prin faţa curţii experţi medicali, anchetatori, apropiaţi ai lui Michael Jackson, gărzile sale de corp şi personalul angajat în reşedinţa starului.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol.

Bodyguardul lui Michael Jackson: Doctorul Conrad Murray nu cunoştea metodele de resuscitare

DOCTOR DE DOI BANI
 

Doctorul lui Michael Jackson, Conrad Murray, nu cunoştea metodele de resuscitare şi a intrat în panică în seara decesului megastarului, informeazămtv.com. Acestea au fost declaraţiile date de bodyguarzii cântăreţului, în cadrul audierilor preliminare care vor stabili dacă medicul va fi trimis sau nu în judecată.
Potrivit unuia dintre bodyguarzi, medicul a cerut ajutorul persoanelor aflate în casă pentru efectuarea manevrelor de resuscitare. Mai mult, Murray s-ar fi panicat în clipa în care l-a găsit pe cântăreţ în stare de inconstienţă şi în loc să îi acorde primul ajutor lui Michael, medicul le-ar fi ordonat bodyguarzilor să stranga medicamentele din cameră. 

Audierile preliminare sunt programate să dureze două săptămâni. Potrivit presei locale, au fost convocaţi cel puţin 35 de martori. La prima şedinţă au asistat mama megastarului, Katherine, sora sa LaToya şi fratele său Jackie. Doctorul Conrad Murray a intrat în tribunal pe o poartă secundară, pentru a-i evita pe ziarişti şi pe numeroşii fani ai lui Michael, adunaţi în faţa clădirii.

Potrivit unor surse judiciare, avocaţii lui Murray vor susţine că Michael şi-a injectat singur o doză suplimentară de propofol, în absenţa medicului. Avocaţii recunosc, însă, că sunt puţine şanse ca Murray să scape fără proces.

„Paris a ţipat „tată” şi a început să plângă”, şi-a amintit unul dintre membrii staff-ului lui Michael.

În timp ce medicul personal al lui Michael încerca să-l resusciteze pe megastar, copiii lui Jackson au intrat în dormitorul său / Foto: usmagazine.com

În timp ce medicul personal al lui Michael Jacksonîncerca să-l resusciteze în zadar pe megastar, copiii lui Jackson, Paris şi Prince au intrat în dormitorul său, a afirmat un avocat.

Potrivit lui Alberto Alvarez, în momentul în care copiii lui Jackson au apărut în încăprerea în care se afla Michael, Murray a strigat: „Scoate-i afară! Nu-i lăsa să-şi vadă tatăl în halul ăsta”, potrivit People.com.

La acel moment Paris avea 11 ani, iat Prince 12 ani. „Jackson era pe spate, iar ochii şi gura îi erau deschise, în timp ce Murray îl resuscita gură la gură”, a mai spus Alvarez.

Moartea lui Michael Jackson, din nou sub microscop

Michael Jackson s-a stins din viaţă la 50 de ani

Michael Jackson s-a stins din viaţă la 50 de ani

Justiţia americană a analizat, ieri, din nou implicarea medicului Conrad Murray în decesul megastarului Michael Jackson, survenit în urmă cu 18 luni, informează AFP.

La Curtea Superioară din Los Angeles au început audierile preliminarii, care urmează să determine dacă există suficiente dovezi pentru a-l aduce pe Conrad Murray, medicul lui Jackson, în faţa justiţiei, sub acuzaţia de omor prin imprudenţă. Potrivit depoziţiei acuzării, apărarea lui Murray se pregăteşte să avanseze ipoteza „sinuciderii” megastarului. Teoria avocaţilor este că Michael Jackson şi-ar fi injectat singur o doză suplimentară din anestezicul Propofol, în absenţa medicului. Artistul a încetat din viaţă la 50 de ani, în data de 25 iunie 2009, în locuinţa sa din Los Angeles. Regele pop folosea anestezicul puternic pe post de somnifer. Murray a declarat că în ziua tragediei a încercat să-l adoarmă pe cântăreţ cu alte medicamente, şi abia apoi, la cererea interpretului, i-ar fi injectat anestezicul. La audierile preliminare au fost citaţi 35 de martori, de către apărare şi de către acuzare, printre care experţi medicali, anchetatori, gărzi de corp, membrii ai personalului angajat de către cântăreţ. Dacă va fi găsit vinovat în urma unui proces, Murray ar putea petrece până la patru ani în închisoare.Conrad Murray mai este şi obiectul unui proces civil, fiind dat în judecată de către Joe Jackson, tatăl lui Michael, care-l acuză pe medic de neglijenţă.

Discovery nu va mai difuza un program în care reconstituie autopsia lui Michael Jackson
2 Ianuarie 2011

Discovery Channel a anunţat că a anulat difuzarea unui program în care era reconstituită autopsia lui Michael Jackson, motivând decizia prin începerea procesului în care este judecat doctorul starului şi nemulţumirea administratorilor averii lui Jackson, potrivit Mediafax.

Show-ul de televiziune „Michael Jackson’s Autopsy: What Really Killed Michael Jackson” urma să fie difuzat de Discovery Channel pe 13 ianuarie în Marea Britanie şi în mai multe ţări din Europa de Vest.

„Având în vedere începerea procedurilor legale săptămâna viitoare şi solicitarea administratorilor averii lui Michael Jackson, difuzarea programată a documentarului medical privind autopsia oficială a lui Michael Jackson a fost amânată pe termen nelimitat”, potrivit unui comunicat din partea Discovery Networks International. Audierile preliminare în procesul intentat doctorului lui Michael Jackson, Conrad Murray, pentru ucidere din culpă sunt programate marţi.

Administratorii averii „regelui muzicii pop” au dat la rândul lor un comunicat, menţionând că sunt „mulţumiţi” de decizia reţelei de televiziune, după ce au trimis o scrisoare către Discovery Networks în care catalogau programul referitor la autopsie drept „insensibil” şi „de prost gust”.

Anunţul difuzării acestui documentar a stârnit de asemenea, în decembrie, protestele fanilor artistului, decedat pe 25 iunie 2009, din cauza unei supradoze de medicamente. Două asociaţii americane – MJ Justice Project şi MJ Children – şi-au unit forţele şi au lansat o campanie în Statele Unite, încercând să stopeze difuzarea acestui documentar, pe care îl considerau „scandalos şi indecent”.

Programul conceput de Discovery prezenta o relatare neoficială şi fictivă, oferind o imagine posibilă a autopsiei şi a rezultatelor sale şi având la bază raportul oficial întocmit de Institutul de medicină legală din Los Angeles şi diverse documente şi acte oficiale. Show-ul nu era programat în SUA.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente

. La începutul anului trecut, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere. Murray a pledat nevinovat iar marţi, la Los angeles, vor avea loc audieri preliminare pentru a determina dacă există suficiente dovezi pentru începerea procesului împotriva acestuia. Dacă va fi găsit vinovat, Conrad Murray riscă să îşi petreacă următorii cinci ani în închisoare.

Justin Bieber vrea să ajute orfanii din România

Vrea să devină noul Michael Jackson atingînd ceea ce i-a plăcut mai mult Regelui Pop – copiii. Vorbim despre noul idol global al adolescentelor, cîntăreţul Justin Bieber, care vrea să ajute orfanii din România. Mai mult, vrea chiar să vină în România.

Într-un interviu pentru CNN,superstarul canadian de nici 17 ani, s-a declarat profund marcat de imaginile cu orfelinatele din România pe care le-a văzut la televizor.

În România, afirmă Justin Bieber, sunt mulţi orfani care nu sunt niciodată atinşi sau iubiţi. „Vreau să merg acolo şi, pur şi simplu, să-i ţin în braţe”, a adăugat Bieber.

El a mai spus în interviu că se gîndeşte la idolul lui, Michael Jackson, ori de cîte ori vede copii cu o viaţă grea şi se simte obligat să-i ajute.

Taylor Swift l-a devansat pe Michael Jackson
24 Decembrie 2010

În această săptămână, primele două poziţii în topul Billboard al albumelor sunt ocupate de „Speak Now”, lansat de Taylor Swift şi de „The Gift”, al lui Susan Boyle.

Potrivit Nielsen SoundScan, „Speak Now” s-a vândut în 259.000 de copii, iar „The Gift” s-a vândut în 254.000 de copii. Albumul „MICHAEL” a debutat pe poziţia a treia în Billboard 200, cu 228.000 de unităţi. Deşi înregistrează vânzări spectaculoase pe plan mondial, albumul „MICHAEL” nu a ajuns deocamdată pe prima poziţie în topul Billboard 200.

Deşi nu ocupă prima poziţie în topul Billboard, albumul regelui muzicii pop s-a vândut în peste trei milioane de copii pe plan mondial. „MICHAEL” a debutat pe prima poziţie în topul albumelor din Germania, Italia, Suedia şi Olanda şi a intrat direct în Top 5 în Marea Britanie, Japonia, Franţa, Belgia şi Danemarca. Albumul, primul material discografic ce apare pe piaţă după moartea lui Michael Jackson, a fost lansat pe 14 decembrie. La începutul lunii noiembrie, Sony Music a dezvăluit câteva detalii despre cele 10 piese incluse pe albumul „Michael”, primul material de studio al megasta-rului, după „Invincible”, lansat în 2001. Trei dintre piese reprezintă duete ale cântăreţului american cu muzicieni de prim rang: „Hold My Hand” (featuring Akon), „Monster” (Featuring 50 Cent) şi „I Can’t Make It

Another DayMichael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la 50 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente

. El a ocupat prima poziţie în topul celor mai bogate celebrităţi care nu mai sunt în viaţă, alcătuit anul acesta de revista Forbes.


Ferma Neverland, care i-a aparţinut lui Michael Jackson, ar putea deveni şcoală de muzică

Ferma Neverland din California, care i-a aparţinut lui Michael Jackson, ar putea fi transformată în şcoală de muzică, după modelul celebrei instituţii de învăţământ Julliard din New York, relatează presa internaţională, potrivit NewsIn.

Proprietarul fostei reşedinţe a regelui muzicii pop, compania imobiliară Colony Capital, ar intenţiona, se spune, să se folosească de numele lui Michael Jackson pentru a-şi promova afacerea, mizându-se pe ideea că artistul decedat în 2009 ar fi agreat ideea ca Neverland să devină şcoală de muzică.

În iulia se avansase ideea că Neverland ar putea fi transformată într-un parc memorial care să poarte numele regelui muzicii pop. Amenajarea parcului ar fi urmat să fie făcută după „modelul” Graceland, prin care ferma lui Elvis Presley din Tennessee a devenit loc de pelerinaj în amintirea regelui muzicii rock ‘n’ roll.

Michael Jackson, care a încetat din viaţă la 25 iunie 2009, din cauza unei intoxicaţii acute cumedicamente

, nu mai locuia la Neverland din 2005, anul în care a fost declarat nevinovat în procesul de molestare sexuală a unui minor

O fotografie cu Michael Jackson a fost vândută cu aproape 35.000 de dolari

O fotografie în care Michael Jackson a pozat în faraon a fost vândută pentru suma de 34.880 de dolari (26.000 de euro), în cadrul unei licitaţii ce a fost organizată, luni, la Paris.

În cadrul acestui eveniment au fost licitate o serie de fotografii şi de portrete ale cântăreţului american care nu au fost niciodată expuse în public.

Fotografia care îl înfăţişează pe Michael Jackson pozând în faraon, purtând o capă aurie şi având un machiaj întunecat în zona ochilor, a fost achiziţionată de Ito Morabito, designerul francez al brandului Ora-Ito. După includerea comisionului, preţul final a fost de 32.240 de euro.

„Am fost un fan al lui încă de când m-am născut. E o fotografie unică şi reprezintă cu adevărat ceea ce a fost – 50% un om, 50% un zeu”, a declarat Ito Morabito.

De la moartea cântăreţului în iunie 2009 din cauza unei supradoze de medicamente, fotografiile şi obiectele personale ale starului s-au vândut la diverse licitaţii la preţuri record. O mănuşă albă a cântăreţului a fost achiziţionată pentru suma de 350.000 de dolari în noiembrie 2009, la câteva luni de la moartea artistului. Un album postum, ce conţine piese noi şi intitulat „MICHAEL”, va ajunge în magazine în această săptămână.

O a doua fotografie a fostului „rege al muzicii pop”, în care acesta apare purtând un machiaj de culoare albastră în jurul ochiului stâng, a fost cumpărată în mai puţin de un minut de la începerea licitaţiei de luni de la Paris, pentru suma de 25.000 de euro. O a treia fotografie, în care Michael Jackson pozează pe un fundal din mărgele colorate purtând o cămăşă neagră, al cărei guler îi acoperă faţa până la nivelul ochilor, s-a vândut cu 22.000 de euro.

Al patrulea portret, în care Michael Jackson stă în picioare în faţa unei cortine roşii, a fost achiziţionat cu 9.000 de euro. Cele mai multe dintre fotografiile starului ce au fost tranzacţionate în cadrul acestei licitaţii s-au vândut la sume care au variat în jurul preţului de 1.500 de euro.

Fotografiile au fost realizate în 1999 de fotograful francez Arno Bani, pe atunci în vârstă de 23 de ani. Michael Jackson dorea ca acesta să realizeze coperta celui de-al 10-lea album de studio al său, intitulat „Invincible”, lansat în 2001.

Fotograful francez a vândut grupului Sony drepturile asupra acestor fotografii pentru o perioadă de 10 ani, chiar dacă portretele sale nu au fost în cele din urmă utilizate de cântăreţul american pentru coperta niciunuia dintre albumele sale.

La această licitaţie, organizată de casa Pierre Berge & Associes la Hotel Salomon de Rothschild din Paris, au participat peste 200 de fani şi comercianţi de artă.

SURSA: Mediafax

Noul album Michael Jackson a fost lansat în magazinele din SUA
14 Decembrie 2010
 

Noul album Michael Jackson a fost lansat în magazinele din SUA (Foto:AP)
E-MAIL PRINT RSS SHARE MĂRIME TEXT
de AUREL BERINTEANU
126 VIZUALIZARI | COMENTARII  0

Noul

album Michael Jackson, care conţine zece piese inedite cântate de regele muzicii pop, a fost lansat, marţi, în magazinele din Statele Unite, însă nu toată lumea se arată mulţumită de materialul muzical inclus pe acest disc, notează NBC, citat de NewsIn.

Intitulat, simplu, „Michael”, albumul conţine melodii despre care se spune că nu ar fi în forma finală, respectiv cea dorită de Michael Jackson. Asta susţine inclusiv avocatul tatălui artistului. „Michael Jackson nu îşi dorea ca aceste piese să fie lansate. Nu sunt terminate, iar el s-a luptat cu cei de la casa Sony pentru a nu fi lansate în această formă. Ar fi trebuit ca această dorinţă a lui să fie respectată”, a declarat acesta.

Lansarea albumului a fost precedată de un scandal legat de faptul că unele piese nu ar fi interpretate de Michael Jackson, aşa cum susţineau doi dintre nepoţii regelui muzicii pop. Casa de discuri Sony Music a dezminţit această informaţie. „Avem încredere deplină că vocea este a lui Michael Jackson”, au subliniat reprezentanţii Sony Music.

Primul single pe disc, intitulat „Breaking News”, a fost lansat la începutul lunii noiembrie.

Considerat un artist complet şi totodată cel mai important nume din istoria muzicii pop, Michael Jackson a încetat din viaţă la 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii acute cu Propofol, un anestezic foarte puternic.

Proprietăţile lui Michael Jackson au strâns datorii imense din taxe neplătite
 

Proprietăţile lui Michael Jackson au strâns datorii imense din taxe neplătite (Foto: …
E-MAIL PRINT RSS SHARE MĂRIME TEXT
de VICTOR TURȘAN
319 VIZUALIZARI | COMENTARII  2

Administratorii averii lui Michael Jackson datorează Fiscului american sume de peste 131.000 de dolari, reprezentând taxe pe proprietăţile celebrului cântăreţ, care a decedat în 2009, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

În luna martie, reprezentanţii Fiscului le-au cerut administratorilor proprietăţilor să plătească taxe în valoare de 1.647 de dolari.

Pe 10 decembrie, autorităţile au mai făcut o cerere de plată a unor taxe suplimentare de 130.000 de dolari.Noua

sumă include dobânzi şi penalităţi adunate încă din anul fiscal 2009, potrivit presei americane.

Aceasta este cea mai nouă solicitare dintr-o listă lungă de cereri de la persoane sau companii care au rămas cu facturi neplătite după moartea cântăreţului, în 2009.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză de medicamente

. Cântăreţul a lăsat în urma lui datorii de 500 de milioane de dolari.

Însă, fondul care administrează averea starului, condus de avocatul John Branca şi pe producătorul muzical John McClain – care au fost şi executori ai testamentului lui Michael Jackson -, a generat venituri în valoare de multe milioane de dolari după moartea cântăreţului, provenind din vânzările de discuri, din comercializarea documentarului „This Is It

„, drepturi de autor, contracte pentru lansarea unor noi albume şi un spectacol pus în scenă de Cirque du Soleil la Las Vegas (SUA).

Michael Jackson şi-a făcut testamentul în 2002 şi, potrivit documentului, copiii săi – Prince Michael, Paris Michael Katherine şi Prince Michael II – au moştenit 40% din averea sa, iar mama starului, Katherine Jackson, a primit tot 40% din avere. Celelalte 20 de procente au revenit unor fundaţii de caritate.

Record Guinness: Cel mai mare afiş cu Michael Jackson
10 Decembrie 2010

Oficialii Guinness World Records au confirmat, joi, faptul că un poster din PVC amplasat în Marea Britanie şi care reproduce la scară mare coperta albumului „MICHAEL”, primul material lansat după moartea lui Michael Jackson, este cel mai mare afiş din lume, informează Mediafax.

Posterul din PVC are dimensiunile de 52,12 metri x 51,81 metri şi o suprafaţă totală de peste 2.700 de metri pătraţi, depăşind cu peste 10,2 metri pătraţi precedentul record Guinness, stabilit de un poster de promovare a Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2010 de la Vancouver.

Posterul care reproduce coperta albumului „MICHAEL” cântăreşte peste o tonă şi a fost amplasat pe un câmp din apropiere de aeroportul Heathrow din Londra, fiind vizibil de la bordul tuturor avioanelor care decolează sau aterizează pe pistele acestui aeroport.
Posterul ar putea acoperi trei sferturi din suprafaţa terenului de fotbal de pe stadionul Wembley, iar una din laturile sale echivalează cu lungimea totală a şase autobuze Routemaster dispuse unul în spatele celuilalt.

Afişul va rămâne pe acest câmp, numit „Domeniul Michael”, până pe data de 23 decembrie, urmând să fie expus în mai multe ţări din Europa.

Coperta albumului „MICHAEL” este o reproducere a unei picturi realizate de artistul Kadir Nelson în 2009. În pictura originală, Kadir, renumit pentru faptul că tablourile sale sunt concepute sub forma unor „poveşti”, le propune privitorilor o călătorie prin viaţa şi cariera lui Michael Jackson, marcată de câteva momente cheie şi persoane care au influenţat existenţa artistului american.

„MICHAEL”, primul material discografic ce apare pe piaţă după moartea lui Michael Jackson, va fi lansat pe 14 decembrie.

Printre precedentele recorduri Guinness stabilite de Michael Jackson în timpul vieţii se numără „cel mai bine vândut album din toate timpurile” – „Thriller”, lansat în 1982 şi vândut în peste 100.000 de copii

-, „cântăreţul de muzică pop cu cele mai mari venituri obţinute într-un singur an” – peste 65 de milioane de dolari câştigate în 1989, un record neegalat până în zilele noastre – şi „artistul cu cele mai multe single-uri care au ajuns într-un singur an în Top 40 din Marea Britanie” – Michael Jackson a avut, în 2006, 19 single-uri care au intrat în acest top britanic.

Baia Mare: Tribut lui Michael Jackson adus de designerul Lorand Coza

Designerul şi stilistul vestimentar Lorand Coza va lansa şi la Baia Mare spectacolul  „Povestea unei sosii“. Este vorba de modă şi dans, un spectacol care spune povestea lui Jako, o sosie nereuşită a lui Michael Jackson.

Jako, eroul spectacolului se întâlneşte cu persopnaje diferite precum Pippi Longstocking, Judy Garland, Boy George, Madonna, Abba, Freddy Mercury, Edith Piaf. Din peisaj nu lipseşte nici neinfricata Elvira The Dark Princess, care îi pune beţe în roate în întalnirea cu iubirea vieţii sale, Tina Turner. Spectacolul va fi prezentat publicului din Baia Mare, în ziua de 18 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul de Păpuşi de pe Strada Dacia, nr 1. Preţul unui bilet va fi 7 lei.


Un documentar TV care simulează autopsia cântăreţului Michael Jackson stârneşte protestele fanilor
12 Decembrie 2010

Un documentar TV, produs

de reţeaua internaţională de televiziune Discovery Channel, conceput sub forma unei reconstituiri a autopsiei cântăreţului Michael Jackson, a stârnit protestele fanilor artistului, decedat pe 25 iunie 2009, informează femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Fanii cântăreţului au lansat şi o petiţie online, cerând directorilor postului Discovery Channel să anuleze difuzarea acestui documentar, conceput ca o reconstituire a autopsiei starului.
Intitulat „Michael Jackson’ Autopsy”, documentarul are la bază raportul oficial întocmit de Institutul de medicină legală din Los Angeles şi diverse documente şi acte oficiale.

În cadrul acestui documentar, un medic legist va efectua o autopsie completă pe un cadavru artificial şi va prezenta cu lux de amănunte operaţia făcută de medici

pentru a descoperi cauzele morţii „regelui muzicii pop”. Totodată, acest film doreşte să demonteze „toate acele mituri de natură medicală care au existat în timpul vieţii lui Michael Jackson – dependenţa lui de droguri, vitiligo şi celelalte boli de care se spunea că suferea”.

Două asociaţii americane – MJ Justice Project şi MJ Children – şi-au unit forţele şi au lansat o campanie în Statele Unite, încercând să stopeze difuzarea acestui documentar, pe care îl consideră „scandalos şi indecent”.
Documentarul „Michael Jackson’s Autopsy” urmează să fie difuzat în Marea Britanie pe 13 ianuarie.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente

. La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere. Dacă va fi găsit vinovat, Conrad Murray riscă să îşi petreacă următorii cinci ani în închisoare.

UN IDIOT SE COMPARA CU MJ

Rapperul Eminem se compară cu regele muzicii pop Michael Jackson în ceea ce priveste problemele pe care le-a avut cu dependenţa de medicamente.

Eminem se compară cu Michael Jackson (foto: Northfoto)Rapperul spune ca nevoia lui de a lua analgezice – obisşnuia să înghită 60/90 de pilule pe zi în apogeul suferinţei sale – se identifică în mare măsură cu problema lui Michael Jackson, care a decedat de intoxicaţie acuta cu medicamente puternice precum Profofolul.

“Ceea ce mi s-a întâmplat e foarte asemănător cu lucrurile pe care le-am citit despre Michael. Nu ştiu cu exactitate cele petrecute în cazul lui, însă am auzit că se trezea în mijlocul nopţii şi îşi cerea medicamentele, exact aşa cum făceam şi eu”, a spus rapperul pentru revista Rolling Stone.

De asemenea, Eminem a mai descris şi cum arăta viaţa lui în perioada de dependenţă: “Programul meu zilnic era: mă trezeam dimineaţa şi luam un Vicodin pentru putere, continuand să înghit mai multe tablete pe tot parcursul zilei. Apoi, la începutul serii, începeam să mă servesc cu un Valium, două, trei sau patru. La fiecare ora, mai înghiţeam câte patru sau cinci o dată”.

Un fan înfocat al lui Michael Jackson, care îi imită vocea, se teme că piesele cântate de el au fost înregistrate şi apoi puse pe albumul Megastarului.

Ricky Galliano, în vârstă de 27 de ani, susţine că a fost plătit câte 2.000 de euro să copieze stilul regretatului cântăreţ, în 21 de sesiuni de înregistrări la  un studio din Elveţia. Nici familia lui Michael Jackson nu crede că este vocea lui pe ultimul album, lansat post-mortem.

Pe de altă parte, reprezentanţii Sony, compania care va lansa albumul ‘Michael’ de Crăciun, neagă toate acuzele şi spun că au făcut „eforturi extraordinare pentru a face rost de înregistrările originale”, scrie The Sun.

Şi cel mai tânăr frate al celebrului artist a afirmat: „Am auzit piesele şi imediat mi-am dat seama că nu era vocea lui. În unele cântece era vocea lui, în altele nu. Bag mâna în foc că e aşa”.

Michael Jackson traieste si e bine sanatos. Starul va reveni intr-o zi si va uimi pe toata lumea

Michael Jackson traieste si e bine sanatos. Starul va reveni intr-o zi si va uimi pe toata lumea

Producatorul muzical Teddy Riley a facut o marturisire cel putin stranie pe contul sau de Twitter. Riley crede ca Michael Jackson traieste de fapt si ca va reveni intr-o buna zi, luand toata lumea prin surprindere. Declaratia lui Riley a readus in mintea publicului ipoteza conspiratiei, similara celei care inconjoara moartea lui Elvis Presley.

Teddy Riley, cel care a produs albumul “Dangerous” dar si alte cantece de pe albumele ulterioare ale Megastarului, spune ca Jackson ar trai defapt si s-ar ascunde “undeva”, scrie agentiadepresamondena.com.

Mesajul lui Riley de pe Twitter a intervenit la o zi dupa ce acesta a primit un mesaj de la un fan care l-a intrebat: “Akon crede ca Michael se ascunde undeva si ca va reveni intr-o buna zi. Sunt curios care este parerea ta despre acest subiect”.

VIDEO Akon vrea să ardă înregistrările nefinalizate cu Michael Jackson

Akon a anunţat că intenţionează să ardă înregistrările neterminate pe care le-a făcut în duet cu Michael Jackson. Într-un interviu acordat MTV, rapperul şi-a motivat decizia prin faptul că nu doreşte să lanseze piese „într-o versiune nefinalizată”.

Deşi se află în posesia mai multor piese înregistrate cu Michael Jackson, Akon consideră că Michael nu şi-ar fi dorit ca el să lanseze piese pe care le consideră „incomplete”, aşa că a hotărât să nu le mai păstreze pentru a nu ceda tentaţiei de a le mixa.

Michael şi cu mine am lucrat împreună la multe proiecte muzicale înainte ca el să moară. «Hold My Hand» este una dintre aceste înregistrări şi era o piesă completă. Celelalte înregistrări sunt incomplete„, a spus Akon pentru MTV.

Sunt doar idei, concepte şi câteva fragmente muzicale, pe care oamenii nu le vor auzi probabil niciodată, deoarece nu vreau să le lansez într-o versiune nefinalizată. Este posibil chiar să le ard după acest interviu, pentru a nu fi tentat să le mixez în viitor. La sfârşitul zilei, îmi spun că, dacă o piesă nu este complet masterizată, el nu şi-ar dori să o lanseze astfel. Nu vreau să mă pun singur în situaţia de a face o astfel de alegere„, a explicat Akon.

„Hold My Hand”, un duet înregistrat de Michael Jackson cu Akon, extras de pe albumul „MICHAEL”, a fost lansată pe 15 noiembrie. De altfel, „MICHAEL” primul album lansat după moartea lui Michel, va fi lansat în 14 decembrie, transmite Mediafax.

Creat de Michael Jackson in perioada cand aparea pe piata celebrul Thriller, cantecul Much Too Soon este a treia piesa de pe discul Michael, ce va fi lansat la mijlocul lunii decembrie. Noua melodie este disponibila in prima saptamana doar prin streaming, peiTunes Ping, scrie site-ul oficial al Regelui Pop.

inchide

http://www.michaeljackson.com/us/news/new-michael-jackson-song-much-too-soon-makes-debut-exclusively-itunes-ping

Much Too Soon este a treia piesa ce poate fi ascultata de pe albumul Micheal, dupa ce luna trecuta au aparut pe internet melodiile Breaking News si Hold My Hand.

Vreme de o saptamana, melodia va putea fi ascultata exclusiv prin iTunes Ping, o noua reteaua sociala axata pe muzica.

Lui MJ i-a placut dintotdeauna piesa, spune site-ul artistului. Starul american a incercat sa includa melodia pe proiectele ce au venit dupa Thriller, dar nu a reusit niciodata sa ii gaseasca locul potrivit.

Melodia Much Too Soon a fost scrisa de Michael Jackson si produsa de MJ alaturi de John McClain. Este piesa care inchide albumul Michael si a fost realizata cu ajutorul chitaristului David Campbell.​

Mănuşa lui Michael Jackson, vândută cu 330.000 de dolari

ieri, 14:26

 

Mănuşa lui Michael Jackson, vândută cu 330.000 de dolari Foto: Yuriko Nakao / Reuters

O mănuşă purtată de Michael Jackson în timpul turneului mondial de promovare a albumului „Bad”, organizat la sfârşitul anilor 1980, a fost achiziţionată pentru suma de 330.000 de dolari, în cadrul unei licitaţii ce a avut loc, sâmbătă, la Los Angeles, informează contactmusic.com.

Licitaţia intitulată „Icons and Idols” a fost organizată de casa Julien’s Auctions.Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: